utorak, 5. siječnja 2016.

Otišli u šumu na romantičnu šetnju, nisu očekivali na što će naići

Nismo očekivali da ćemo vidjeti takvo nešto u šumi koja nije privatna – izjavio je 35-godišnji Oscar
Par iz Engleske prošlog je vikenda otišao u romantičnu šetnju šumom na sjeveru Londona, gdje ih je dočekalo nešto što nisu očekivali – plantaža marihuane.
Oscar Lerin (35) i njegova djevojka tijekom šetnje skrenuli su sa staze nekoliko metara kako bi potražili gljive. No, umjesto gljiva pronašli su nešto drugo – 70-ak uzgojenih stabljika marihuane. – Bilo je smiješno, nismo mogli vjerovati. Nismo očekivali da ćemo vidjeti takvo nešto u šumi koja nije privatna – izjavio je Oscar, piše Daily Mail.
– Volimo prirodu i otišli smo u šumu Epping u šetnju i potražiti gljive. Šetali smo i šetali i ja sam pogledao oko sebe i pomislio kako to izgleda kao plantaža marihuane – rekao je Oscar i dodao da je miris bio toliko intenzivan da nije bilo sumnje o čemu je riječ.
Napomenuo je i da se plantaža nalazi u blizini šumskog puta, iza velikog grmlja. – Mislim da je bilo 60 ili 70 komada stabljika na površini od otprilike 15 do 20 četvornih metara.Tlo je bilo drukčije, tamo je bio najlon i na vrhu je bila drukčija zemlja – objasnio je Oscar.
Za šumu u kojoj je pronađena marihuana nadležan je grad iz kojeg još nisu dali komentar na otkriće plantaže.

Nema komentara:

Objavi komentar