četvrtak, 7. siječnja 2016.

DJEVOJKA ISPRIČALA ŠTA JE BILO NA PLAŽI: “Profesor me je u šatoru ljubio po cijelom tijelu, a onda je po meni…”

Zbog spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta starijeg od 15 godina, na nepravomoćnu kaznu zatvora od šest mjeseci na sudu u Splitu osuđen je Splićanin (61)
Osuđeni je kao dugogodišnji prijatelj oštećene familije u osmom mjesecu 2009. godine odveo na kupanje na plažu izvan Splita njihovo žensko dijete (16) koje ima zdravstvenih problema. No, nakon što su djevojčica i on oko 14 sati izišli iz mora i ušli u šator na plaži, on je djevojčicu ljubio po cijelom tijelu te joj skinuo gornji i donji dio kostima, penetrirao prstima u njene intimne dijelove pritom joj ljubeći usta.

Od oštećene je tražio da se sama mazi po tijelu, a njenu ruku je stavio na svoje spolovilo te je na kraju ejakulirao po djevojčici koja nije pružala nikakav otpor jer je bila u stanju “prepasti” zato što je u tog čovjeka dotad imala apsolutno povjerenje.

Osuđeni je na suđenju u potpunosti negirao kazneno djelo, navodeći da je taj dan na kupanje htio povesti i djevojčina oca i momka, ali ona nije htjela, a vrijeme provedeno s njom na plaži opisuje na način da su se on i djevojčica dva sata kupali i jeli, te se kroz gužvu preko Šestanovca vratili u Split. On je zatim djevojčicu doveo do njenog stana u Splitu, pa je na poziv njene majke čak ostao i na večeri, a djevojčica je sa svojim momkom ubrzo izišla vani.

No, u svom iskazu, oštećena djevojčica, koja sada ima 23 godine, opisala je sudu sve što joj je čovjek gotovo sat vremena navodno radio u šatoru, govoreći joj nakon toga da mu je to najljepši dan životu i tepajući joj riječima “tko se meni najbolje ljubi?”

Djevojčica nije tada reagirala suprotstavljanjem zbog šoka i što je napadača doživljavala kao oca. Znala je da iz šatora nema gdje pobjeći, niti se do Splita kako vratiti, a na mobitelu nije imala ni kune te je tek kad se okrivljenik vratio ponovno u more s njegovog mobitela nazvala svoga momka i rekla mu da joj se nešto ružno dogodilo.

Momku je poslije prilikom izlaska ispričala sve, a zatim je sve rekla i svojoj majci, ali i supruzi počinitelja. Ocu pomorcu nije htjela ništa govoriti da ga ne opterećuju prije ukrcavanja na brod.

No, kad je on nakon sedam mjeseci doznao sve što mu je prijatelj radio i kad je vidio da Državno odvjetništvo ne žuri protiv profesora pokrenuti postupak jer se po tužiteljici djevojka nije dovoljno jako i uporno odupirala i nije rekla “ne”, otac djevojčice uzima mačetu od 60 centimetara i četrdesetak puta udara po blindo vratima stana nekadašnjeg prijatelja.

Iako je od događaja prošlo šest godina i četiri mjeseca, ovaj slučaj je daleko od faze kad bi presuda trebala biti pravomoćna jer se osuđeni može žaliti Županijskom sudu u Splitu.

Nepravomoćna presuda protiv aktera ove priče već je jednom vraćena na ponovno suđenje jer postupak nije vodilo tročlano sudsko vijeće.

Nema komentara:

Objavi komentar