petak, 15. siječnja 2016.

Čudni i neverovatni događaji koji su se zaista dogodili

čudne ali sitinite priče
Ovo su priče - događaji u koje teško da će te poverovati ali ipak ovi događaji-priče su istinite i one su se dogodile!....

U nastavku ovog teksta imaćete priliku pročitati o događajima odsnono ljudskim dramama koje su se dogodile u realnom životu i u koje će te teško poverovati:

Smrzla se cela a ipak ostala živa

O ovoj ženi (devojci) pisali smo već na našem sajtu .Ukratko....Bizarni događaj - priča odvila se davne 1980. u Minesoti i priča koja i dan danas zaokuplja pažnju mnogih Džin Hilliard koja je tada imala 19 godina, doživela je psaobraćajnu nesrećud ok se vraćala svojoj kući. Automobil joj je zapeo u jarku.

U strahu da se ne smrzne odlučila je da krene peške (temperatura ispod -20 °C). Uputila se prema kući svoga prijatelja koja je bila udaljena oko tri kilometara. Džin je stigla nadomak svog cilja, ali onda se iscrpljena i promrzla srušila u sneg i tako ostala u snegu ...ostatak ove bizarne priče pročitajte ovde 
Umesto brata u zatvor
Vlasti u Kaliforniji ostale su iznenađene kada su 1993. otkrile da čovek koji služi šestomesečnu zatvorsku kaznu zbog porodičnog nasilja zapravo nije osuđenik već da je to njegov brat blizanac. Međutim, kasnije se ispostavilo da to nije jedini put kada su braća zamenila identitet.

Donald Anderson otkrio je da je čak tri puta išao u zatvor umesto brata Ronalda. Brata je zamenio i u Južnokorejskom ratu, gde je bio član helikopterske posade.

"Učinio sam to jer mu je trebala pomoć, jer ga volim. Moj brat nikad nije bio na duže vreme u zatvoru, a ja jesam, mogu to da podnesem" objasnio je Donald sudiji koji ga je pitao zašto je to učinio.

Jednojajčani blizanci imaju još devetoro braće i sestara, a njihov otac otkrio je kako su Ronald i Donald oduvek bili jako povezani.

Sudac okruga Ventura oslobodio je Donalda, a osudio Ronalda na 14 godina zatvora zbog pokušaja ubistva supruge, porodičnog nasilja i pljačke. Porota ga je proglasila krivim po svim tačkama optužnice. U kasnijim intervjuima Donald je izrazio spremnost da odsluži kaznu umesto brata.

Čistač ulica Džozef Figlok obavljao je svoj posao kada je jednog dana 1937. na njega palo dete s prozora na četvrtom spratu obližnje zgrade. Iako su oboje povređeni, nije bilo težih posledica. Dete je preživelo zahvaljujući Figloku koji mu je ublažio pad.

Sledeće godine, dogodila se identična nesreća. Dok je Džozef čistio drugu ulicu, na njega je s prozora pao dvogodišnji Dejvid Tomas. Ni ovaj put niko nije teže stradao.

Rođena braća poginula na isti način

Kako je objavio The Royal Gazzette, ovaj neobični događaj dogodio se u julu 1975. godine. Erskin Ebin i njegov brat Nevil poginuli su na identičan način sa godinom dana razmaka, a u obe nesreće učestvovao je isti taksi, koji je vozio isti vozač.

Erskin je poginuo 18. julan 1975. na jednom autoputu na Bermudskim ostrvima. Godinu dana ranije, tačnije 30. jula 1974., na istom putu poginuo je Nevil. Obojica su vozila isti moped, a sudarili su se sa istim automobilom koji je navodno vozio Vilard Manders. Da bude još bizarnije, taksista je navodno u obe nesreće prevozio istog putnika.

Tri sestre se porodile isti dan

Tri sestre Karali, Mariejn i Dženifer MekBin iz američke savezne države Jute porodile su se istog dana. Najstarija Karali (28) rodila je sina 11. marta 1998. godine u 7.18 sati. Dečak je bio njeno prvo dete.

Nakon nje se porodila 27-ogodišnja Mariejn. Ona je u 15.25 sati takođe rodila sina. Sa sestrom Karali delila je bolničku sobu. Najmlađa Dženifer (24) rodila je u 20.58 sati ćerku.

Inače, prema lekarskim prognozama, Karali i Meriejn trebalo je da se porode 1-aprila, dok je a Dženifer 15.marta. Šanse da se ovako nešto dogodi su veoma retke, navodno 1:50 miliona.

Sličan događaj dogodio se 1. septembra 2015. u Irskoj, gde su se još tri sestre Mairead, Džoelin i Berni porodile istog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar