ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

Misterij koji policija rješava već godinu dana: Tko je ovaj muškarac?

Muškarac čije je beživotno tijelo pronađeno u stanu u Sydneyu još prije godinu dana i danas je veliki misterij za australsku policiju jer mu ni nakon godinu dana ne mogu utvrditi identitet.

Mlađi muškarac kod kojeg su pronađeni dokumenti na ime Britanca Paula Lachlana, pronađen je mrtav u Australiji. Problem je u tome što ne postoji osoba imena Paul Lanchlan s kojom bi se identificirao preminuli, pa australska policija sada pred sobom ima misteriozan slučaj.
Mrtav muškarac pronađen je prije godinu dana u sjevernom dijelu Sydneya u stanu u kojem je od svih identifikacijskih dokumenata pronađena samozdravstvena iskaznica i članska kartica iz teretane koja je bila pod imenom Paul Lachlan, piše Mirror.
Međutim, policija sumnja da je ime lažno jer prema arhivi nitko s tim imenom nije ušao u Australiju još od 1990. Osim toga, nitko s tim imenom u Australiji nije imao kreditnu karticu, vozačku dozvolu ili bilu kakav drugi službeni dokument.
'Čini se da je sve plaćao u gotovini jer nije imao kreditnih kartica', rekao je glasnogovornik policije Novog Južnog Walesa u Australiji.
Istražitelji su otkrili da preminuli nije radio nigdje nekoliko godina prije svoje smrti, ali da je imao novac. Također nisu uspjeli pronaći nikoga od članova njegove obitelji.
Mrtvozornik je do 16. veljače obustavio dalju istragu u nadi da će do tada saznati neke informacije od javnosti, kako bi se mogao utvrditi njegov identitet.

Nema komentara:

Objavi komentar