ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

UŽASNE FOTOGRAFIJE SA LICA MJESTA: U sudaru opela, golfa trojke, džipa i kamiona DVOJE MRTVIH, jedna žena teško povrijeđena

Dvije osobe poginule su, a više ih je povrijeđeno u udesu koji se dogodio u nedjelju poslijepodne oko 17 časova kod tunela Sozina na putu Podgorica-Bar u Crnoj Gori.
Miodrag Radunović (59) iz Budve i Rajko Raičević (50) iz Bara poginuli su, a više osoba je povrijeđeno u nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 17 časova kod tunela Sozina na putu Podgorica-Bar.

Teške tjelesne povrede zadobila je Branka Radunović, koja je prebačena u Klinički centar Crne Gore.
U nesreći na dionici puta između tunela Sozina i tunela učestvovala su tri putnička automobila i jedan kamion.
Prema nezvaničnim informacijama, najprije je došlo do sudara dva putnička automobila,opela astra, u kojem je bio Radunović, i golfa III, u kojem se nalazio Raičević. Opel i golfsu se kretali iz pravca Bara prema Podgorici.
U susret im je, iz pravca Podgorice prema tunelu Sozina, dolazio kamion sa prikolicom registarskih oznaka AS122BG, koji se kretao svojom trakom.
U tom trenutku, iz pravca tunela Sozina naišao je džip hyundai i sudario se sa opelom igolfom. Džip i golf su se, prema informacijama podgoričkih “Vijesti”, potom sudarili sa kamionom.
Na licu mjesta su izašle ekipe policije, vatrogasci i hitna pomoć. Na lice mjesta je izašao i zamjenik osnovnog tužioca u Baru Radovan Đurišić sa službenicima barske policije.
Saobraćaj na putnom pravcu Bar-Podgorica je, nakon višesatne pauze, ponovo 

Nema komentara:

Objavi komentar