ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

Haris Duljević za Klix.ba: Ješić je promijenio sve!

Bh. nogometaš Haris Duljević je već nekoliko sezona jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH, a odličnim partijama u dresu FK Sarajevo zaslužio je kapitensku traku. S njim smo razgovarali o posljednjoj utakmici koju je odigrao fenomenalno, polusezoni koja je na izmaku, reprezentaciji BiH i planovima za budućnost.
Sarajevo je u 17. kolu Premijer lige BiH odigralo posljednju utakmicu na stadionu Asim Ferhatović Hase u jesenjem dijelu prvenstva u kojoj je nanijelo težak poraz Travniku rezultatom 4:0.

"Od prve minute smo krenuli jako, ofanzivno, što nam se isplatilo. Zabili smo dva gola i prelomili utakmicu, a onda je sve bilo lakše, iako smo igrali po katastrofalnom terenu", izjavio je Duljević komentarišući utakmicu odigranu u nedjelju.

On je odigrao sjajno, a upisao je prelijep pogodak i asistenciju. Nada se da će ostati u dobroj formi.

"Solo prodor je bio planiran, pogledao sam gdje se nalazi golman i pogodio. Ovakav gol je nagrada za moj rad i trud. Moje je da dajem sve od sebe za bordo dres, tako će biti u svakoj utakmici. Uhvatio sam dobru formu i nadam se da ću nastaviti igrati na visokom nivou. Radit ću maksimalno, želim golove", rekao je kapiten FK Sarajevo.

Nema komentara:

Objavi komentar