subota, 5. prosinca 2015.

STRAVIČNO PREMINULA: Pjevačica Ksenija Pajčin ubijena zbog... (FOTO)



Da je živa, jedna od najljepših domaćih cica bi prekjučer bi napunila 38 godina. Da je jedna od svojevremeno najsek*epilnijih pjevačica na ovim prostorima, Ksenija Pajčin, sada živa, ona bi  slavila svoj 38. rođendan.

Nažalost, eksplozivna ljubav sa Filipom Kapisodom na kraju se završila tragično. Njih dvoje su konstantno bili na granici između ljubavi i mržnje. Njihova veza je imala fatalan ishod, a jedno bez drugog nisu moglii.
Pop pjevačica i njen dečko su imali posebnu hemiju i strast, ali i nepomirljive razmirice. A kako se šuškalo, uzrok svih tih razmirica je bila ljubomora, koja je jedan od najljepših parova domaće estrade odvela u tragičnu smrt.
Naime, jedna strana tvrdi da je do krvoprolića došlo zbog patološke ljubomore i različitih životnih stavova. A druga da je Ksenija je željela karijeru, a Filip dom i porodicu.
Na kraju je Kapisoda presudio pjevačici pištoljem u njenoj 32. godini, pa onda sebi.
- Ksenija je imala na sebi jaknu, znači da je bila spremna za izlazak. To što smo tijelo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i farmerkama, što znači da nisu zajedno namjeravali da izađu. Očigledno je da je pokušao da je zaustavi, a kada nije uspio da je spriječi u toj namjeri, ispalio joj je metak u glavu - bila je najvjernija rekonstrukcija događaja.

Nema komentara:

Objavi komentar